Webshop

Välkommen till vår nya webbshop!


Precis som det låter så är den helt ny och är fortfarande under pågående arbete, är det något som inte stämmer eller inte funkar vill vi gärna ha er åsikt om detta, via telefon 0155-210367 eller mail kontakt@alfredssonsblommornykoping.se


Observera att vi enbart levererar blommor inom Nyköping för 99:- för adresser lite längre bort hör ni av er till oss så fixar vi leverans dit, budavgiften blir också då högre ju längre bort leveransen sker.


För att skicka en bukett till någon väljer du ut en produkt, och storlek och trycker på "köp" i din varukorg kommer den eller de produkter du valt finnas. I nästa steg väljer du leveransadress det vill säga vart du vill att blommorna levereras, vill du att blommorna ska till din egen bostad fyller du i din egen adress. Viktigt att du fyller i mottagrens telefonnummer, då vi alltid ringer och kontrollerar att personen är hemma innan leverans sker.


I sista fältet vill vi att du fyller i den korttext du vill ska levereras tillsammans med din bukett och vilken dag du vill att blommorna ska nå mottagaren, samt övriga upplysningar som kan vara bra för oss att veta inför leveransen.


I det sista steget väljer du det betalningsalternativ som passar dig, du kan välja att hämta upp din färdiga bukett i vår butik efter kl 16.00 på vardagar och kl 12.00 på lördagar, då betalar du heller ingen leveransavgift och du betalar först när du hämtar din bukett. Vi tar även emot Swishbetalningar och då vill vi att du märker din betalning med ditt telefonnummer.


Om du valt att leverera din bukett till en annan adress än din egen väljer du också att betalningen skickas till en annan faktureringsadress, annars kommer betalningsinstruktionerna att hamna hos den person som får blommorna, vilket kanske inte blir så roligt.


Tack för att du handlar hos oss!

Alfredssons Blommor i Nyköping